O NAMA

Krajem mjeseca lipnja 2005 otvorili smo vrata naših potpuno novih apartmana i želimo Vam dobrodošlicu. Apartmani su površinom oko 45 m2, s odvojenom dvokrevetnom spavaćom sobom, wc-om i kupaonicom, kuhinjom s blagovaonicom i dnevnom sobom od 20 m2 i balkonom od 6m2. Kutna sjedaća garnitura u dnevnom boravku se razvlačenjem pretvara u udoban ležaj za dvije osobe (DIM 160X210 cm).
Od sezone 2007. u najam dajemo i novouredjeni klimatizirani potkrovni Apartman za 6 osoba.
Apartman je povrsine oko 100 m˛ (balkon oko 14 m˛) sa tri dvokrevetne spavace sobe.
 Apartmane smo uredili s puno pažnje, kako bi Vam osigurali što ugodniji boravak. Svaki apartman ima svoj parking, a korištenje grilla u vrtu kuće je slobodno i našim gostima. Svi sadržaji (trgovine, restorani, kafići i ostalo) se nalaze unutar 300 m od naše kuće.

S obzirom na naš položaj na samoj obali, doslovno 10 metara od mora smatramo da su naši apartmani idealni za ljude koji žele istinski odmor jer ste kod nas lišeni velikih spremanja na plažu, brige za parking ako zbog udaljenosti morate koristiti automobil ili sl.

Posebno smo vodili brigu i o invalidnim osobama, tako da je prizemni apartman pogodan za ljude u invalidskim kolicima zbog lakog pristupa.

Vaši kućni ljubimci su dobro došli.

Fotografije